Unitate de ventilatie -Recuperator de caldura BGK

HVAC & HORECA INDUSTRIAL SRL Bucuresti

0737-520885

Detalii

Unitatile de ventilatie BGK pot fi folosite in hoteluri, centre comerciale, cladiri de birouri, vile, spitale etc, cu scopul de a reimprospata aerul din locatie.
Acest ventilator cu recuperator de caldura face alimentarea cu aer proaspat filtrat din exterior si extrage aerul poluat din interior. Schimbul de energie termica se realizeaza prin intermediul schimbatorului de caldura in placi de aluminiu, cu flux incrucisat, unde caldura aerului viciat de evacuare este trasferata aerului de intrare. Schimbatorul de caldura incorporat, extrem de eficient, permite recuperarea a unei cantitati mari de energie termica. Acest proces permite scaderea consumului de energie termica si implicit reducerea costurilor cu incalzirea in timpul sezonului rece.

- Dispozitivele utilizeaza presiune inalta, statica și dinamic echilibrata, ventilatoare cu rotor centrifugal externe cuplate direct la motor. 
- Carcasa metalica este din tabla galvanizata rezistenta la coroziune. 
- Structura unitatii este izolata cu material din polietilenă împotriva sunetului si caldurii. 
- Există un panou pe unitate proiectat in scopul drenajului lichidului de condensare eventual format pe recuperatorul de caldura.
- Usor de intretinut si reparat atat in cazul ventilatorului, cat si a motorului si filtrelor.
- Reduce costurile de investiție și de exploatare datorate recuperării căldurii

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.