Magazin online de perdele si draperii

TAK HOME DECORATION SRL Brasov

0729-982329

Detalii

Conceptul www.perdele-online.ro este simplu, este o abordare diferita la tot ceea ce gasiti pe piata online de perdele si textile de casa. Puteti naviga in acest magazin online fara nici un stres cauzat de vanzatoarea grabita din fata dvs., de grija locului de parcare sau de inghesuiala din magazinele de specialitate. In plus, puteti savura o cafea sau un ceai chiar langa perdele, fara nici un fel de teama.

Intotdeauna perdele-online.ro se va stradui sa ofere cele mai bune preturi de pe piata si sa pastreze calitatea serviciilor la cel mai inalt nivel.
Practic, perdele-online.ro este designerul tau personal, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, indiferent de vreme si de starea lui de spirit. Un simplu telefon sau email si te va ajuta oricand sa iei decizia cea mai buna, tinand cont de preferintele tale. Si mai ales sa te ajute sa masori corect dimensiunile unei perdele sau draperii.
Toate materiale folosite sunt de buna calitate, provenind de la producatori din Spania, Franta sau Germania, cu zeci de ani de experienta, cu colectii reinnoite in fiecare an si cu participari la cele mai importante evenimente de profil.
Pentru noi conteaza cel mai mult satisfactia alegerii dvs.!

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.