WATER FOUNTAINS PROJECTS LIMITED

Bucuresti

Adresa: Inginer Anghel Saligny, nr. 6 etaj 6 ap. 22 sector 5 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

  • 0723-923860, 0039-0933937070
  • 0039-0933832718

Despre WATER FOUNTAINS PROJECTS LIMITED

Fantani arteziene - Gentile Fontane

 


Gentile Fontane este lider In Italia din anul 1980 pentru proiectarea si construirea Fantani arteziene, Fantani arteziene Publice, Fantani arteziene Personale, Jocuri de apa, Fantani arteziene Dansante, Fantani arteziene artistice, Fantani arteziene Demontabile si Fantani arteziene pentru amenajare urbana.

Gentile Fontane este lider In Italia din anul 1980 pentru proiectarea si construirea Fantani arteziene, Fantanilor Publice, Fantanilor Personale, Jocuri de apa, Fantanilor Dansante, Fantanilor artistice, Fantanilor Demontabile si Fantanilor pentru amenajare urbana. Pe langa proiectare si construire de fantani arteziene pentru instalatii stabile, Gentile Fontane ofera posibilitatea de Inchiriere de fantani arteziene temporare pentru evenimente speciale, pentru o perioada mai scurta sau lunga de timp.

Datorita multitudinii si varietatii instalatiilor efectuate de-a lungul timpului, Gentile Fontane se poate lauda cu o vasta experienta tehnica si artistica in construirea fantanilor cu jocuri de apa si a fantanilor cu jocuri de lumini.

Adevarate sculpturi in continua miscare, fantanile construite contin farmecul prospetimii celui mai important element natural: apa, facand din acesta o adevarata capodopera de arta.

Creatiile noastre nu au limite. Prezente in Piete, Parcuri si Gradini, fantanile Gentile, ca parte integranta din amenajarea urbana, rearanjeaza si impresioneaza peisajul.

Gentile Fontane colaboreaza cu cei mai buni designeri pentru a transforma visele voastre in realitate. Noi va oferim experienta noastra in studierea si fabricarea de produse la scara mica si mare si oferim consultanta gratuita pentru institutii publice si private.

Fantani arteziene, perdele si Cascade de apa, jocuri de lumini si apa, fantani artistice si dansante, toate intr-un cuvant: Gentile Fontane.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.