VESTCONSULT RL SRL

Resita

Adresa: Semenicului, nr. 18 (Cod postal:320042), Resita, Jud. Caras-Severin, Romania

Despre VESTCONSULT RL SRL

vestconsult.ro

 

Certificate energetice, evaluari energetice Resita, Caras-Severin. Evaluari, Certificat energetic in maxim 24 ore!

 Avem experienta de 10 ani in domeniul evaluarii de proprietati imobiliare si bunuri mobile si suntem autorizati in domeniul auditarii si certificarii energetice de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale din anul 2009.  Intocmim Certificate Energetice si Auditari Energetice de CALITATE, RAPID si IEFTIN!.

Suntem profesionisti in elaborarea rapoartelor de evaluare conform normelor internationale.

Ne desfasuram activitatea in judetele din vestul Romaniei: Caras Severin, Timis, Mehedinti, Arad.

Deviza noastra:

RAPIDITATE: Certificat energetic: in aceeasi zi, maxim 24 ore!
PRETUL CORECT!

SERIOZITATE, CALITATE: suntem membri in: Comisia Auditorilor Energetici din Romania, Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania, Asociatia Auditorilor Energetici din Romania, Asociatia Generala a Inginerilor din Romania, Uniunea Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania.
PERFECTIONARE CONTINUA: participam la conferinte internationale si nationale de profil, incurajam conceptul de economie de energie si case verzi.

Pasi pentru obtinerea unui Certificat Energetic:
1. Contactati-ne!
2. Vom vizita obiectivul, facem masuratorile, preluam documentele
3. Prelucram datele, utilizam tehnica de calcul, intocmim recomandari pentru imbunatatirea performantei energetice a imobilului
4. Va inmanam certificatul energetic!

SERVICII ENERGETICE

Evaluam performantele energetice ale constructiilor dumneavoastra; oferim solutii de imbunatatire a performantelor energetice ale acestora.

Intocmim planuri de economisire a energiei in conformitate cu Legea nr. 121/2014 privind eficienta energetica pentru beneficiari institutii publice (primarii, consilii judetene, ministere, servicii deconcentrate etc ) si particulari.

Promovam introducerea tehnologiilor cu eficienta energetica ridicata, a sistemelor moderne de masura si control, precum si a sistemelor de gestiune a energiei, pentru monitorizarea, evaluarea continua a eficientei energetice si previzionarea consumurilor energetice.
Promovam utilizarea la consumatorii finali a echipamentelor eficiente din punct de vedere energetic, precum si a surselor regenerabile de energie in vederea reducerii impactului asupra mediului al activitatilor industriale si de producere, transport, distributie si consum al tuturor formelor de energie.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.