TREDACUS SRL

Fratesti

Adresa: Sat Remuș, Școlii, nr. 72 , Fratesti, Jud. Giurgiu, Romania

Despre TREDACUS SRL

SC TREDACUS SRL a fost înfiinţată în anul 2013. O societate tânăra înfiinţată de oameni cu peste 15 ani experienţă în domeniul tăierii, prelucrării şi finisării pietrei naturale. Oferim spre vânzare, sau executăm la comandă produse cu prelucrări diverse, din piatră naturală granit, marmură sau travertin.

Firma oferă, pe lângă aceste produse, servicii de montaj şi recondiţionarea lucrărilor(scări, pavaje, glafuri, etc)...

Societatea noastră este o societate inovatoare pe piată din România în construcţia de capele şi troiţe prefabricate. Troiţele noastre sunt realizate exclusiv din beton armat. Avem grijă întotdeuna ca materialele folosite să fie de cea mai bună calitate şi la cele mai înalte standarde.

Toate troiţele in dotarea standard sunt finisate cu vopsea lavabilă în interior, în exterior praf de piatră drişcuit, instalaţie electrică, clopotniţă cu clopot din alamă, cruce pe turla, pardoseală finisată, blat de marmură în altar, aerisire, uşa şi ferestre metalice.

Pentru a satisface cele mai variate solicitări va putem pune toate aceste troite la dispoziţie într-o gama variată de tipo-dimensiuni standard.

Dacă nici una dintre aceste dimensiuni nu va satisface cerinţele, putem execută special pentru dumneavoastră orice dimensiune dorită. Putem construi troiţe şi capele şi după planul dumneavostră dacă păstrează normele arhitecturale ale bisericii. Modelele şi dimensiunile troitelor putându-se stabili în funcţie de preferinţele clientului. Se poate alege un alt material sau culoare pentru pardoseală, un alt finisaj la exterior, vitrali, pictură la interior.

Termenul de livrare a unei troiţe este de 4-6 săptămâni la troiţele noi construite. Suntem deschişi noilor colaborări şi va asigurăm de seriozitatea şi promptitudinea noastră.

Satisfacerea clienţilor este primordială pentru societatea noastră

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.