TEHNO ART SOLUTION SRL

Sector 1

Adresa: Navigaţiei, nr. 22, sector 1 , Sector 1, Jud. Bucuresti, Romania

  • 0726-478408

Despre TEHNO ART SOLUTION SRL

Cu noi se formează excelența
Educația este cheia dezvoltării. Nevoia fiecăruia dintre noi de a învăța, de a acumula mai multe cunoștințe, de a fi mai bun, trebuie să fie susținută de un sistem public, dar și privat, de formare. Doar așa se construiește o bază solidă și se deprinde o etică a muncii care garantează productivități de top. Și, fără nicio îndoială, o forță de muncă bine pregătită, un mediu de lucru profesionist și un leadership veritabil sunt elementele care fac diferența în lumea afacerilor.
Plecând de la acest crez, în anul 2009, a luat naștere compania Tehno Art Solution. Astfel, a venit în întâmpinarea nevoilor economiei românești aducând pe piață servicii inovatoare de training și formare. Iar, încă din prima zi, a pus accentual pe calitate. Acesta a fost și secretul succesului, care, în cazul Tehno Art Solution, este ușor de cuantificat: aproape 600 de sesiuni de cursuri și traininguri la care au participat peste 16.000 de persoane. În prezent, pe lângă domeniul de activitate care a consacrat-o, compania are o nouă direcție de dezvoltare – organizarea de evenimente.
Cursuri
Organizarea de cursuri și traininguri este domeniul de activitate tradițional al Tehno Art Solution. Pe parcursul unui deceniu de performanțe neîntrerupte, cât a trecut de la lansare, ne-am construit un portofoliu de clienți în care și-au făcut loc numeroase companii din prim-planul economiei românești. Împreună cu acestea, am creat parteneriate care dăinuie și în prezent.
Organizare de evenimente
Evenimentele B2B sunt pentru echipa Tehno Art Solution mai mult decât o parte însemnată a businessului. Organizarea lor a devenit pasiune, iar asta se vede în calitatea serviciilor oferite clienților și în atenția pentru detalii. Fie că este vorba despre conferințe, petreceri corporate, evenimente de lansare, gala awards sau teambuilding-uri, conceptele dezvoltate de companie au depășit, de fiecare dată, așteptările partenerilor.
Filosofie de business
Încrederea partenerilor s-a câștigat datorită refuzului de a face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor. Astfel, indiferent de curs/training/seminar, cursanții au beneficiat de cele mai bune condiții de a asimila cunoștințe. Iar, cel mai important, Tehno Art Solution a colaborat doar cu formatori de top, profesioniști recunoscuți în fiecare domeniu de activitate și apreciați în mediul academic. Astfel, datorită abilităților pedagogice ale lectorilor, rezultatele au fost de fiecare dată peste așteptările partenerilor. Atenția acordată calității se poate vedea în procedurile interne, cât și în certificările obținute, compania având implementat standardul de management al calității ISO 9001:2000.
OFERTA DE CURSURI
1. Cursuri/traininguri/seminarii

Asimilarea tuturor abilităților necesare jobului și un grad ridicat de enagagement sunt elementele care garantează o productivitate crescută. Pe lângă acestea, echipele performante au nevoie de lideri care au deprins arta de a conduce, care știu să impună obiective și să-și motiveze colegii pentru a le îndeplini. Atât pentru angajați, cât și pentru middle management sau pentru top management, avem un portofoliu variat de cursuri și training-uri. Astfel, oferim partenerilor variante personalizate, în funcție de necesitățile de moment sau de planurile de extindere: de la deprinderea unor cunoștințe și abilități necesare muncii de execuție, până la cursuri aprofundate de leadership, dezvoltare personală, marketing și comunicare.
2. Cursuri de calificare și perfecționare autorizate
Economia românească are mare nevoie de personal calificat și bine pregătit, care să poată să facă față competiției globale. Asta pentru că, astăzi, datorită evoluției tehnologice, bunurile și chiar serviciile se tranzacționează la nivel mondial, iar productivitatea a devenit principalul factor care face diferența între succes și eșec în business. Plecând de la aceste realități ale prezentului, ne-am gândit cu mare atenție strategia, alegând să oferim companiilor instrumente care să le ajute să obțină rezultate de top. Prin urmare, avem în portofoliu cursuri de calificare și perfecționare pentru numeroase domenii ale economiei românești precum construcții, alimentație publică sau energie. De asemenea, organizăm cursuri care acoperă o gamă variată de cerințe ale instituțiilor publice. În urma cursurilor, se eliberează certificate de absolvire emise de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de către Ministerul Educației Naționale.
OFERTA DE CURSURI
Dotări și facilități

Tehno Art Solution pune la dispoziția partenerilor săli de curs – spații autorizate conform legislației în vigoare – cu toate dotările necesare și cu tehnologii de ultimă generație.
• Videoproiector
• Ecran de proiecție
• Pointer
• Laptop
• Imprimantă
• AC
• Sistem climatizare
• Flipchart
• Sistem de sunet/microfoane
 Se pot asigura sisteme de monitorizare a sălilor de curs, respectându-se în același timp și regulamentele GDPR.
 În cazul fiecărui modul ales, suportul de curs este personalizat, iar mapa participantului conține tot necesarul pentru buna desfășurare a cursurilor: pix, agenda, stick și fișe de lucru.
 Se asigură pauze în care se servesc cafea, ceai, apa, sucuri și produse de patiserie.
 Programul este flexibil, personalizat în funcție de cerințele și necesitățile clienților.
 Cursurile/training-urile se pot desfășura în sălile de curs ale Tehno Art Solution, la sediile clienților sau în alte locații alese de parteneri. Astfel, acestea pot fi ținute în locații premium din marile orașe ale țării, dar și în destinații de vacanță (munte, mare).
 Se oferă suport tehnic participanților și după finalizarea cursului.
 Pentru grupuri se oferă reduceri.
Colaboratori
Indiferent de serviciile oferite – formare profesională/cursuri, workshop-uri, seminarii – Tehno Art Solution se bazează pe colaboratori de prestigiu: profesori universitari, formatori de top și speakeri internaționali. Cu aceste personalități ale lumii academice s-au încheiat parteneriate de durată, bazate pe respect și pe îndeplinirea obligațiilor asumate.
ORGANIZARE DE EVENIMENTE
În urmă cu doi ani, Tehno Art Solution ajunge într-o nouă etapă de dezvoltare și intră pe piața organizării de evenimente. Noua direcție de business a evoluat rapid, devenind în scurt timp una dintre activitățile de bază.
Servicii
Organizăm toată gama de evenimente de care o companie ar putea avea nevoie: conferințe, evenimente corporate, evenimente de lansare sau programe de wellbeing. Fie ca vorbim despre evenimente interne sau externe, conferințe anuale sau adunări generale, ne ocupăm în amănunt de toate detaliile: locație, cazare, masă, transport etc. Oferim servicii all inclusive și personalizate. Astfel, pornind de la cerințele dumneavoastră găsim împreună cele mai bune soluții, bazate pe concepte și abordări care, din experiența noastră, și-au dovedit eficiența. Avem o expertiză bogată în organizarea de evenimente de până în 400 de persoane și deținem know-how-ul pentru a organiza evenimente de foarte mare amploare.
Transport
Mijloace moderne de transport dotate cu AC, sisteme de sonorizare, monitoare LCD, microfoane pentru ghid, scaune confortabile, lumini ambietale, însoțitor de grup – engleză și română.
Cazare
Oferim cazare în hoteluri și pensiuni în zone de atracție turistică (mare, munte), de la 2 până la 5 stele. Camerele au o suprafață de minimum 16 mp, cu baie proprie, televizor, uscător, telefon, AC, sisteme de climatizare.
Masa
Mâncarea este preparată special pentru evenimente – colaborăm doar cu restaurante de renume și firme de catering ce folosesc ingrediente bio. Concepute pentru participanți la cerere, meniurile pot avea specific internațional sau tradițional. De asemenea, gama de băuturi oferite este una variată. Pentru servire – a la carte sau buffet suedez – punem la dispoziție personal specializat.
Săli de conferințe
Sălile se aranjează în funcție de dorințele beneficiarului – U shape, teatru, classroom, mese – și beneficiază de lumină naturală.
ORGANIZARE DE EVENIMENTE
Dotări
• Video proiector
• Ecran de proiecție
• Pointer
• Laptop
• Sistem de sonorizare
• Microfoane fixe și mobile
• Flipchart
• Markere
• Sisteme de traducere
Servicii auxiliare
De cele mai multe ori, o promovare ante și post eveniment poate să asigure atingerea tuturor obiectivelor pe care și le-au propus partenerii. Noi avem capacitatea de a furniza tot ceea ce ține de producția de materiale promoționale necesare unui eveniment de succes, de la printuri și comunicate de presă la servicii foto și audio-video. De asemenea, putem asigura difuzarea în presa națională sau locală.
Personal
Asiguram personal specializat pentru eveniment, atât pentru servire, cât și pentru înregistrarea participanților, servicii de hostess și servicii foto-video sau traduceri. Putem intermedia programe artistice pentru evenimente și putem organiza cine festive.
Ne-am propus ca fiecare eveniment organizat să fie unul memorabil. Astfel, profesionalismul, serviciile de top și organizarea ireproșabilă au fost apreciate de către clienții noștri. Știm asta atât din chestionarele de evaluare a gradului de satisfacție completate după evenimente de către participant, cât mai ales din faptul că am reușit să ne fidelizăm partenerii și că primim de la aceștia noi și noi recomandări.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.