STIRA ELECTRONIC SRL

Sighisoara

Adresa: STR. MIHAI VITEAZU, Nr. 3D, Ap. 4 (Cod postal:545400), Sighisoara, Jud. Mures, Romania

Despre STIRA ELECTRONIC SRL

  Afisare continut online
power button.svg.small100

Am lansat www.furnizorenergie.ro

 

Dupa numai cateva luni de la momentul in care ne-am decis sa ajutam consumatorii noncasnici in sensul incheierii contractelor de furnizare a energiei electrice la preturi mai avantajoase, activitatea noastra a ajuns intr-o noua etapa: gestionarea integrala a relatiilor comerciale existente intre consumatorii de energie si furnizorii acreditati ANRE pe care ii reprezentam.

Daca pana acum intermedierea contractelor de furnizare a energiei electrice era principala activitate pe care o desfasuram in acest domeniu, experienta acumulata ne-a permis sa trecem la o etapa superioara. Contractele reprezinta doar prima etapa majora a relatiei comerciale. Urmarirea evolutiei contractului atat din punct de vedere al consumatorului cat si din punct de vedere al furnizorului implica o intreaga paleta de activitati pentru care furnizorii nu sunt intotdeauna pregatiti, iar consumatorii nu sunt intotdeauna informati corect sau protejati.

 

Cum ajutam consumatorii?

Cum ajutam furnizorii?

Cum putem gestiona contractele?

Consumatorii de energie electrica reprezinta elementul cheie al contractului de furnizare a energiei electrice.

Incepand cu 01.01.2014, energia electrica pentru consumatorii non-casnici se furnizeaza in conditii de piata concurentiala, fiecare consumator avand dreptul sa-si aleaga orice furnizor de energie ACREDITAT. Dintr-o evidenta dorinta de profit, usor de inteles pentru toata lumea ...

Desi poate parea greu de crezut, furnizarea energiei electrice poate fi o activitate foarte usoara pentru un furnizor de energie.

Majoritatea furnizorilor acreditati sunt la aceasta ora in incapacitatea de a prezenta intreg ansamblul de documente pe care au obligatia sa le aiba si/sau sa le prezinte public. Aceste documente inseamna, printre altele: ...

O relatie comerciala este un ansamblu complex de termen si conditii stabiliti printr-un contract, al carui scop este definirea conditiilor specifice, acceptate de ambele parti, in care se desfasoara relatia comerciala, fara incalcarea niciunei prevederi legale.

De cele mai multe ori contractele sunt prezentate consumatorilor cu titlul de "contract cadru" incercandu-se astfel ...
Continuare... Continuare... Continuare...

 

Nu ne ramane decat sa va lansam invitatia de a beneficia de serviciile pe care le putem oferi, astfel incat indiferent de pozitia dvs. ca participant pe piata de energie electrica, printr-o gestionare mai buna a contractelor, sa beneficiati de economiile pe care le aduce un serviciu bine facut!

 
STIRA Electronic SRL
RO8866321, J26/653/1996
Str.Mihai Viteazu nr.3D, Sighisoara
Jud.Mures, 545400, Romania
Telefon: 0365-100100
Fax: 0365-819879
   
Cu ce ne ocupam? Schimbare furnizor Cerere de oferta Comparatie facturi Preturi reglementate Preturi maximale Contractul standard Dezabonare
     

Domeniu de activitate

Cuvinte Cheie

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.