SOCEX SRL

Calarasi

Adresa: Sfântul Nicolae, nr. 75 (Cod postal:910032), Calarasi, Jud. Calarasi, Romania

  • 0242-312211
  • 0242-312211

Despre SOCEX SRL

Firma Socex SRL fost înființată în septembrie 2001, cu capital integral privat, având ca obiect principal "activități consultanță pentru afaceri și management". 
În plus, avem rezultate deosebite și în activități de traducere și interpretare, training, intermediere, etc.
Colaborăm cu firme și instituții prestigioase din țară și străinătate, precum și cu specialiști din diverse domenii.
Ne numărăm printre puținii profesioniști din regiune capabili sa ofere un cumul de servicii pentru sprijinirea relațiilor de afaceri româno-bulgare.
Respectul fata de client și calitatea serviciilor oferite sunt valorile principale pe care încercăm să le respectam întotdeauna.
1. Consultanță și management
Socex vă poate oferi servicii de consultanță și management pentru întocmirea și implementarea de proiecte.
Prin numărul mare de ani de experiență ai membrilor și colaboratorilor echipei noastre, români și bulgari, avem capacitatea de a va furniza soluții pentru fiecare problemă specifică: asistență pentru implementarea activităților, decontarea cheltuielilor, realizarea de rapoarte tehnice și financiare, întocmirea acte adiționale și notificări la contractele de finanțare, etc.
​Cunoștințele de specialitate pe care le deținem ne conferă posibilitatea de a vă susține în derularea cu succes a proiectelor dumneavoastră.
2. Traduceri autorizate din/în limba bulgară
Avem o experiență de peste 15 ani in traduceri autorizate și interpretariat din/în limba bulgară și ne extindem permanent activitatea oferind aceste servicii în majoritatea limbilor. Colaboratorii noștri sunt traducători autorizați de Ministerul Justiției, profesioniști care fac față cerințelor dumneavoastră. De asemenea, colaborăm cu traducători nativi pentru versiuni cat mai apropiate de limbile în care se face traducerea.
Putem acoperi pe deplin domeniile care vă interesează: afaceri, administrație publică, ONG, cooperare transfrontalieră, etc. Fie ca este vorba de un studiu, o broșură, o documentație tehnica, o ofertă de participare la licitație, un contract sau de o simplă carte de identitate, Socex este alegerea perfectă pentru realizarea traducerilor dumneavoastră.
Firma noastră asigură și serviciile conexe activităților de traducere, și anume autorizare, legalizare notarială, etc.
3. Însoțire delegații
Dacă doriți ca întâlnirile cu partenerii dumneavoastră, seminariile, conferințele, etc. să se deruleze cursiv și cu succes, putem asigura personal pentru însoțire delegații și interpretariat în limbile română și bulgară în Bulgaria sau, după caz, în România.
4.Organizare evenimente
Pentru situațiile în care aveți nevoie de organizare de seminarii, conferințe, etc., rapide și de calitate, vă putem sprijini cu servicii complete: identificare spații pentru desfășurarea acestora și cazare, catering, traduceri, sprijin pentru întocmirea documentelor pentru întâlniri: mape, pliante, minute, liste prezență, etc.
5. Alte servicii …
Suntem siguri ca putem găsi împreună cu organizația dumneavoastră soluții optime pentru orice fel de problemă. Ne putem implica cu succes în realizarea de studii, sondaje, strategii, stabilirea de contacte cu instituții din tara vecină, instruiri, etc.
Indiferent de modul de colaborare, vă garantăm o atenție deosebită. Pentru noi colaborarea româno-bulgară nu este o simplă activitate, ci o preocupare constantă care se materializează în pasiune pentru calitate, performanță și excelență.
Prin politica noastră de fidelizare și prin modul flexibil de lucru, încercăm să oferim întotdeauna servicii de calitate și să stabilim relații de lungă durată, avantajoase pentru ambele părți.

Domeniu de activitate

Cuvinte Cheie

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.