SC ALIAT AUTO SRL

Targu Mures

Adresa: Str. Gheorghe Doja Nr. 304 (Cod postal:540237), Targu Mures, Jud. Mures, Romania

Despre SC ALIAT AUTO SRL

Compania ALIAT AUTO, componentă a grupului de firme MBO, activează în domeniul auto din România de la începutul anului 2000, având ca domeniu general de activitate “comercializarea, întreținerea și repararea autovehiculelor”.

Nu ne-a fost ușor dar am reușit.

Pe parcursul anilor ALIAT AUTO a devenit unul dintre cele mai cunoscute și apreciate centre auto, atât pe plan regional cât și pe plan național. Și asta pentru că am investit continuu atât în echipamente cât și în perfecționarea echipei.

Astfel, putem spune că răspundem tuturor standardelor impuse, atât de clienți cât și de mărcile auto din portofoliul nostru.

Conform contractelor de reprezentare semnate, la această oră, ALIAT AUTO este:

Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz,
Service Autorizat Maybach & SLR, primul și singurul din România,
Dealer Autorizat ProvenExclusivity & Used1 (autovehicule rulate Mercedes-Benz)
Dealer Autorizat FIAT Professional.

În cei 17 ani de activitate, ALIAT AUTO a deținut în portofoliu mărci ca: Land Rover, Volkswagen, Dodge, Chrysler, Jeep, Mitsubishi Fuso, Setra, Evobus.
Pe parcursul celor 17 ani firme desprinse din ALIAT AUTO au devenit reprezentanțe de sine stătătoare ale acestor mărci.

Astfel, la această oră, ALIAT EXCLUSIVE (reprezentanța Jaguar Land Rover), ALIAT AMS (reprezentanța Volkswagen), ALIAT MOTORS (specializată în comercializarea autovehiculelor rulate) sau ALIAT M&SKI (companie care activează în domeniul asigurărilor) sunt nume de referință pe piața auto din zonă.

Misiunea ALIAT AUTO urmărește două obiective principale:
• oferirea unei game de produse și servicii auto variate, perfect adaptate cerințelor și exigențelor clienților noștri, în conformitate cu standardele impuse de către producătorii auto
• crearea și păstrarea unei relații de încredere și respect în raport cu toți clienții și partenerii noștri

Viziunea ALIAT AUTO, ca și motto-ul companiei (“more than cars … eMOTIONs”), sugerează că dorim să reconfigurăm conceptul clasic de show-room și service auto.

Tindem către crearea unui concept original, care pune în centrul eforturilor și atenției noastre CLIENTUL.
Oferim calitate, nu doar prin ceea ce reprezintă mărcile pe care le comercializăm și serviciile brand-urilor pe care le reprezentăm, ci și prin prisma relației pe care o construim cu fiecare client în parte.

Valorile ALIAT AUTO sunt, de fapt, suma tuturor valorilor impuse de mărcile reprezentate și a celor pe care noi, ca și companie le cultivăm în comunitate, în rândul clienților și al celor cu care interacționăm: competență, disponibilitate, parteneriat de calitate, cordialitate, apreciere si personalizare, corectitudine, respect și principialitate.

Echipa ALIAT AUTO va răspunde întotdeauna cu pasiune, disciplină, respect și integritate. Suntem ALIAT-ul calității prin și împreună cu toți clienții și partenerii noștri.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.