NOVOPLAST SRL

Slatina

Adresa: Str. Teiului, Nr.6 SLATINA (Cod postal:230107), Slatina, Jud. Olt, Romania

Despre NOVOPLAST SRL

Firma Novoplast a fost infiintata in anul 2002, avand ca activitate principala realizarea de pungi si sacose personalizate, din polietilena de inalta (HDPE), medie (MDPE) si joasa (LDPE) densitate imprimate in 1-6 culori cu sigla clientului.

Produsele noastre sunt realizate conform standardelor UE, numai din granula pura, de prim rang, care nu schimba aroma sau gustul alimentului.

Sacosele tip “Banana” – cu sau fara intaritura la maner – se realizeaza teoretic in orice dimensiune, conform cerintelor dumneavoastra. Sacosa are stralucire si rezistenta fara deformare orizontala sau verticala. Este o sacosa “eleganta”, de strada. Personaliozarea se face conform cererii clientului, pe folie alba sau colorata, pe una sau ambele fete.
 
Pungile tip “Maieu” fabricate din folie HDPE, prelucrata prin embosare, ofera un aspect deosebit dar mai ales rezistenta. Rezistenta unei sacose HDPE este cu 50% mai mare decat cea a unei sacose similara ca marime, dar realizata din folie neteda, neprelucrata. Este o punga utila pentru cumparaturi de volum. Personalizarea se face conform cerintelor clientului, pe folie alba sau colorata, pe una sau ambele fete.

Produse / Preturi / Servicii

Sacosa tip Banana

Data adaugarii: 2017-02-16

Descriere: Sacosele tip “Banana” – cu sau fara intaritura la maner – se realizeaza teoretic in orice dimensiune, conform cerintelor dumneavoastra

Pret: functie de dimensiune si grosime

Pungi BOPP 20/40cm

Data adaugarii: 2017-02-16

Descriere: ideale pentru ambalare paine si produse de panificatie

Pret: 0,0420 lei / bucata

Pungile tip Maieu

Data adaugarii: 2017-02-15

Descriere: Rezistenta unei sacose HDPE este cu 50% mai mare decat cea a unei sacose similara ca marime, dar realizata din folie neteda, neprelucrata.

Pret: incepand cu 0,0550 lei pe bucata

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.