NORDINOVA SRL

Oradea

Adresa: Calea Borșului, nr. 2A , Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre NORDINOVA SRL

Junglegym

 

De ce locul de joaca Jungle Gym?

Jungle Gym este cea mai iubita si vanduta familie de locuri si instrumente de joaca din Europa. Sa vedem, carui fapt se datoreaza!

  • Dezvoltarea produsului: din anul infiintarii, 1994, isi dezvolta produsele, cu scopul ca copii Dvs. sa primeasca ceea ce este cel mai bun!

  • stabilitate: feroneria brevetata a Jungle Gym si structura masiva din lemn masiv de brad este unicat si ofera stabilitate.

  • simplitate: toate turnurile si modulele se pot asambla acasa, pe baza desenului clar si a instructiunilor foarte simple.

  • siguranta: fiecare turn si modul este certificat (TÜV)

  • personalizare: avand o gama foarte diversificata, toata lumea isi poate gasi turnul preferat iar cu modulele si accesoriile Jungle Gym se poate monta instrumentul de joaca ideal

Cine este Jungle Gym si ce argumente gasim?

Experienta:

  • Operatorul www.junglegym.ro , Nordinova srl este distribuitorul oficial a Jungle Gym de aprox. un deceniu

  • In tot acest timp, am comercializat mii de locuri de joaca a carei mare parte au fost montate de catre echipa noastra.

  • Viata colegilor si a echipei noastre este colorata de mai mult de 40 de copii de diferite varste, astfel, cunoastem pe pielea noastra, ce este important pentru parinti si copii

Experienta profesionala:

  • Colegii nostrii cunosc foarte bine toate accesoriile posibile si va stau la dispozitie sa va ajute sa alegeti constructia ideala

  • Colegii nostri sunt tamplari de meserie iar munca lor este completata de horticultori, si vanzatori cu experienta.

  • Partenerul nostru logistic garanteaza transportul sigur si exact a coletelor la destinatie.


 

Incredere:

  • In magazinele noastre pot fi vizionate si incercate aceste instrumente de joaca.

  • Serviciul clienti este accesibil in orice zi lucratoare si va sta la dispozitie la orice intrebare sau nelamurire ivita.

  • Furnizorii nostri sunt verificati in continuu pentru ca clientii nostri sa primeasca intotdeauna calitate maxima.

  • Pentru locurile de joaca achizitionate de la noi, se ofera intretinere la un pret avantajos, ca Dvs. si copii Dvs. sa puteti beneficia multi ani de bucuria jocului.

Tobogan.ro

Toboganul

Este elementul care nu poate lipsi de la orice loc de joacă, pe lângă faptul că are multe domenii de aplicare, dar cel mai important este că în orice situație, în centru stă distracția și jocul!!!

Dar cum este toboganul bun?

În primul rând, este sigură.

Toate produsele de pe site-ul tobogan.ro, sunt testate și sunt certificate de către instituții abilitate. AGMI, TÜV, TÜV-KERMI și acestea sunt documentate prin certificate emise

În al doilea rând: adecvat scopului

Este important de avut în vedere, ca produsul vizat va fi folosit în interior sau în exterior.

La locurile de joacă publice, unde ele pot fi accesate de oricine, este nevoie de o construcție mult mai masivă, nu doar datorită fluxului intens de copii, ci și datorită faptului , că aici ele pot fi folosite contrar instrucțiunilor (urcarea pe ele cu bicicletă, cu scateboardul, etc ) sau există pericolul vandalismului. În asemenea situații, trebuie ales toboganul care are certificat pentru uz public (EN1176)

Acestea, în general, sunt produse din oțel inoxidabil, din poliester armat cu fibră de sticlă, sau din polietilenă cu zid dublu fabricată cu tehnologie rotativă.

În al treilea rând: are mărimea corectă

 

 

Antidotul plictiselii: Joc si recreere in aer liber!

Ne place sa ne jucam afara!

Va stau la dispozitie cu orice informatie,

Cu respect,

Emi Vajna

Director comercial

Oradea-Nordinova

0745 323349

office@nordinova.ro


 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.