MORANDI LOGISTIC SRL

Vaslui

Adresa: Decebal, nr. 18 , Vaslui, Jud. Vaslui, Romania

Despre MORANDI LOGISTIC SRL

~~Morandi logistic - confort, siguranta, profesionalism

 


Morandi logistic este prezenta pe piata de transport din Vaslui inca din anul 2008. Ne-am asigurat succesul bazandu-ne pe onorabilitate, competente profesionale si confort. Datorita curselor regulate am capatat experienta necesara efectuarii transporturilor sigure, rapide si eficiente, reusind intotdeauna sa ne reinvetam conform dorintelor si necesitatilor clientilor nostri.

Stim ca in excursiile organizate, clientii nostri doresc sa admire peisajele traseului si vizitarea a cat mai multe puncte turistice. De aceea, facem tot posibilul in a oferi timpul necesar in slujba calatorilor.

◾Am invatat ca la drumuri lungi clientii nosti vor sa asculte o muzica buna sau chiar sa vada un film interesant si pentru asta punem in slujba lor mereu cele mai bune conditii de confort cu autocare si microbuze echipate cu aer conditionat, tv, dvd, sisteme audio performante.


◾Daca doriti o calatorie in siguranta, rapida si confortabila alegeti o ruta, apoi contactati-ne pentru a discuta si a pune la punct detaliile necesare.


◾Daca aveti un grup organizat, nu ezitati sa comandati inchirierea unui autocar.


◾Daca sunteti o clasa de elevi, un grup de studenti sau chiar un grup de prieteni si aveti nevoie de transport intr-o excursie, vacanta sau cumparaturi, ne puteti contacta cu incredere. Avem preturi negociabile si oferte imbatabile pentru transport persoane


Incepand cu anul 2012, asiguram servicii de Autogara. Situata intr-un loc accesibil , aproape de orice destinatie importanta a Vasluiului, Autogara Mara Morandi Logisic din Vaslui ofera posibilitatea de a calatori in orice localitate de legatura din Vaslui.

Programul Curselor noastre il gasiti pe autogari.ro ,accesand link-ul http://www.autogari.ro/vaslui/autogara_mare___morandi_logistic/Autogara25386?lang=ro

 

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.