MORAL EDIL SRL

Poiana Blenchii

Adresa: sat Gostila, nr. 83 , Poiana Blenchii, Jud. Salaj, Romania

  • 0766-805329

Despre MORAL EDIL SRL

CONSTRUCȚII CLĂDIRI REZIDENȚIALE

Firma oferă cele mai bune soluții pentru construcția tuturor tipurilor de clădiri rezidențiale: case la roșu sau finisate, vile, cabane, case de vacanță, clădiri pentru mai multe familii, inclusiv clădiri înalte (bloc turn).

Construcția unei case la roșu include fundația, zidăria și structura acoperișului. Nu sunt incluse finisajele interioare și exterioare, partea exterioară a acoperișului precum și instalațiile electrice, sanitare, termice.

CONSTRUCȚII CLĂDIRI NEREZIDENȚIALE

Firma oferă servicii de construcție atât pentru clădiri rezidențiale (case, blocuri) cât și pentru clădiri nerezidențiale: clădiri pentru producție industrială (fabrici, ateliere, uzine etc), depozite, hale, magazii, școli, clădiri pentru birouri, magazine, centre comerciale, săli de sport, hoteluri, pensiuni, garaje, inclusiv garaje subterane.

RENOVĂRI ȘI AMENAJĂRI INTERIOARE

Căminul este locul în care oamenii se retrag când au nevoie de liniște, relaxare, confort și siguranță. De aceea, compania nostră pune mare accent pe calitatea serviiciilor pe care le oferim pentru a satisface clientul pe deplin. În plus, ne pliem perfect după cerințele clientului, oferindu-i totodată și cele mai bune sugestii pentru alegerea materialelor.

Dintre lucrările desfășurate de compania noastră enumerăm următoarele: demolări și decopertări; tencuieli interioare; turnare șapă de egalizare, șapă autonivelantă; zidărie cărămidă, BCA; zidărie cărămidă sticlă; pereţi gips-carton pe structură metalică sau lipit cu adeziv; tavane false pe structură metalică; tavane casetate; termoizolaţii pereţi; hidroizolație cu membrană bituminoasă; zugrăveli şi vopsitorie; montare tapet; montare parchet, gresie, faianţă, granit, marmură, mochetă etc; montare uşi interior – exterior.

RENOVĂRI ȘI AMENAJĂRI EXTERIOARE

Principalul aspect pe care îl luăm în considerare când executăm lucrări de renovări și amenajări exterioare se referă la rezistența calitativă și estetică a lucrării la factorii de mediu exteriori: acțiunea razelor-solare, acțiunea vântului, acțiunea ploii, acțiunea îngheț-dezgheț, acțiuni fizico-chimico-biologice.

Dintre lucrările desfășurate de compania noastră enumerăm următoarele: construcție terase lemn/fier; montare învelitori și acoperișuri; finisaj exterior, fațade; montare pavaje; construcție piscine; construcție garaje; confecții metalice (porți, garduri, copertine); izolații termice; zidarie din piatră.

CONSOLIDĂRI

Moral Edil execută lucrări de consolidare, aplicând în acest sens cele mai moderne tehnologii din domeniu, după o planificare amănunțită și un plan de execuție bine elaborat. Firma noastră execută toate tipurile de consolidări: consolidări case, consolidări clădiri, consolidări construcții, consolidări case vechi, consolidări fundații etc.

Menţionăm câteva dintre lucrările pe care le realizăm: consolidare structurală cu bare independente de fier beton şi cămăşuiala de beton armat; consolidare structurală cu plasa din oţel beton şi cămăşuiala de beton armat/torcret; consolidare structurală prin schimbarea sistemului structural şi a schemelor statice; consolidarea elementelor structurale prin utilizarea materialelor compozite din fibră de carbon; acoperiri de protecţie pentru betoane (de suprafaţa/în adâncime); lucrări de reparaţii cu mortare cimentoase şi zidărie de cărămidă; finisaje exterioare aplicate după realizarea consolidării; reabilitarea termică a locuinţelor.

 

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.