MILI SRL PENSIUNEA MILI

Poiana Marului

Adresa: Principală, nr. 45A (Cod postal:327439), Poiana Marului, Jud. Caras-Severin, Romania

Despre MILI SRL PENSIUNEA MILI

CAZARE: Pentru odihnă vă oferim 10 camere mari, luminoase, cu pat matrimonial, terasă, grup sanitar propriu, televizor, acces la internet wireless.
RESTAURANT: În interior, locul de servit masa, de petrecut momente plăcute în compania familiei sau a prietenilor la un pahar de vorbă, vă stă la dispoziţie cu o capacitate de 40 locuri.
SALA DE CONFERINŢĂ MODERNĂ: Pentru a putea aplica şi desfăşura în condiţii optime tehnicile de team-building sau pentru organizarea unor şedinţe, sala de conferinţe vă asigură o capacitate de 30 locuri, ecran de proiecţie, videoproiector, flipchart. În exteriorul pensiunii puteţi savura preparatele noastre culinare sau bucura de momente de linişte în foişor sau pe terasă.
SPECIAL PENTRU COPII TAI: Pentru fericirea şi divertismentul copiilor am amenajat un loc de joacă ideal pentru ei şi nu numai... De asemenea vă puteţi bucura de un meci de fotbal, volei pe terenul amenajat în acest scop şi dotat cu instalaţie de nocturnă.
PENTRU RELAXARE PERFECTĂ: Alături de relaxarea exterioară nu trebuie uitată şi neglijată nici cea interioară, pentru care este recomandată o şedinţă de saună.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.