METALO PLAST NICULAE & CO SNC

Bucuresti

Adresa: B-dul Metalurgiei, nr. 468-472, Sector 4 (Cod postal:050325), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre METALO PLAST NICULAE & CO SNC

Metalo Plast Niculae & Co va ofera...

    O gama variată de accesorii necesară confecționării articolelor de marochinarie: ată de cusut (poliester 100%), căptuseală, piele artificială, accesorii de marochinărie (catarame, inele,carabine, închizători ,sustinători,capse ,ocheti,butoni ,etc.) din metal sau din plastic. O parte din aceste accesorii se preteaza și la confecționarea articolelor promoționale.   
Serviciile de personalizare prin tehnologia laser vă sunt oferite de compania noastră la prețuri competitive. Gravura pe metal al logo-ului companiei dvs, sau pe piele ori material textil sunt serviciile pe care vi le putem pune la dispoziție. De asemenea tehnologia laser poate tăia materialul textil, plasticul, lemnul și pielea artificială după forma pe care o doriți. 
Oferim totodată și o gamă variată de accesorii pentru confecții : butoni, nasturi, pietre (colorate, albe, strasuri), de plastic, de metal ori lemn, margele sau lanțuri de diferite mărimi. 
Pentru confecționarea de copertine, prelate, banere, societatea noastră pune la dispoziția celor interesați membrană tip Polyplan inscripționabil, în două variante de grosimi. Firmele ce confecționeaza articole de voiaj găsesc în noi un partener de drum lung, iar cele producîtoare de zgărzi pentru animale găsesc la noi accesorii rezistente și de calitate. 
Țesătura împregnată tip Cordura, fermoarele, cursorii, tridenții, carabinele, inelele din material plastic sunt se regăsesc curent, în stoc, la prețuri promoționale.
De asemenea societatea noastra dispune de toate posibilitatile in ceea priveste achizitia de produse specifice productiei de articole de marochinarie si textile. 
Oferim servicii de personalizare, pe care le realizam cu multa precizie si rapiditate. 
Venim in intampinarea clientilor nostrii cu modele noi variate. 
Orice solicitare de aprovizionare din partea clientilor nostrii incercam sa o rezolvam cat mai rapid pentru satisfactia tuturor.

Produse / Preturi / Servicii

Piele artificiala

Data adaugarii: 2017-12-07

Descriere: Piele artificiala

Gravura laser

Data adaugarii: 2017-12-07

Descriere: Gravura laser

Captuseala - Tesaturi

Data adaugarii: 2017-12-07

Descriere: Captuseala - Tesaturi

Accesorii metalice marochinarie

Data adaugarii: 2017-12-07

Descriere: Accesorii metalice marochinarie

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.