MARBACH ROMANIA SRL

Nadlac

Adresa: Calea Aradului, nr. 10A (Cod postal:315500), Nadlac, Jud. Arad, Romania

Despre MARBACH ROMANIA SRL

Marbach Romania, produce, in tehnologie Laser,

logo tn

  • STANTE pentru tăiere plană,
  • STANTE ROTATIVE pentru toate tipurile de maşini de ştanţat rotative
  • RILLMA - Dispozitive performante şi precise de contrabiguit
MARBACH Romania este membra a Grupului 
                   MARBACH Germania

 Suntem membri ai grupului german cu acelasi nume, lider mondial in productia de echipamente de decupare. Va oferim o tehnologie de varf, slefuita de-alungul anilor, care va va convinge de avantajele folosirii ei.

  • Clientii nostri beneficiaza de cele mai noi inovatii, produse de calitate si fiabilitate inalte, rezultat al excelentei competente profesionale, a sistemului de consiliere specializat si a serviciilor  de top.
  • Satisfacerea nevoilor clientilor nostri s-a aflat intotdeauna in centrul preocuparilor noastre, obiectivul nostru ferm constand in sprijinirea lor pentru a obtine produse de ce mai buna calitate, un factor decisiv pentru intarirea pozitiei pe piata. Cum ni-l indeplinim? Simplu: oferim intotdeauna clientilor nostri mai mult si mai de bine decat ceilati.
  • Pe langa produse de calitate superioara, servicii optime si timp de executie redus, suntem mereu preocupati de introducerea inovatiilor, gratie carora clientii nostri pot obtine cele mai bune rezultate. Competenta profesionala dobandita pe parcursul mai multor decenii de activitate, ne permite sa oferim clientelei cele mai bune solutii pentru indeplinirea obiectivelor.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.