LOBERA SERVICE SRL

Bacau

Adresa: Sat Racova, nr. 57 (Cod postal:607475), Bacau, Jud. Bacau, Romania

Despre LOBERA SERVICE SRL

Executăm lucrări de montaj ferestre ancorate în termosistem pentru o eficiență energetică superioară a oricărei construcții, în orice zonă a țării. Suntem pasionați de ceea ce facem și punem suflet în fiecare proiect pe care îl realizăm.. Calitatea excelentă livrată clienților este materializată prin standardul ridicat al serviciilor de consiliere, asistență și montaj atât pentru tâmplărie, cât și pentru anvelopa clădirii.


Prospectare: Analizăm cererea ta și discutăm telefonic, prin e-mail sau față în față toate detaliile proiectului.Contractare: Odată stabilite detaliile, pregătim oferta tehnică și contractul de colaborare.Ofertare: Plasăm comanda de produse din PVC sau aluminiu, verificăm detaliile acesteia și întocmim factura proformă.Producție: Supraveghem procesul de execuție și ne asigurăm că fiecare produs este realizat ca la carte.Facturare: Realizăm factura pentru plata în avans, factura fiscală pentru livrare și fișa cu soldul clientului.Livrare: Transmitem fișa pentru livrare, ne asigurăm că produsele sunt încărcate în mașini și livrate la adresa indicată. Acolo unde este cazul, ne ocupăm și de preluarea retururilor.Servicii post-vânzare: La finalul colaborării, avem grijă să obținem feedback-ul tău prin chestionare, formulare specifice sau apeluri telefonice și să ne îmbunătățim constant activitatea.Beneficiază de expertiza și recomandările specialiștilor Lobera Service.

Trimite-ne un mesaj cu informațiile proiectului, iar colegii noștri vor reveni în cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile serviciilor de consultanță proiectare și montaj tâmplărie PVC.


Participăm la verificarea etanșeității ferestrelor și a clădirii, după montaj.


Daca vrei sa iti pui tamplarie de calitate,usi de garaj la cele mei inalte standarde ,automatizari de porti,sisteme de umbrire ,rulouri sau plase anti insecte noi suntem oamenii potriviti! .

Cu o experienta de 18 ani in domeniu si cu o pasiune nemarginita suntem gata sa va ajutam cu toata priceperea noastra !

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.