Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Ţara: Romania

Cod postal: 061569

Telefon: 021-7453334, 0724-320574, 0761174833

Fax: 021-7453334

Url: http://www.nidapol.ro

Telefon persoana de contact: 0724-320574


Description: E:\Kit-uri\NIDAPOLCCI.RO\TOP.jpg

 

Pastura NIDAPOL este un supliment alimentar natural, biostimulent, care regenerează ficatul și mărește imunitatea organismului. Prin două brevete de invenție, am obținut transformarea polenului apicol în pastura ca atare și în pastura liofilizată, prin procedee nenocive, avizate de Ministerul Sănătății. Pastura este hrana proteică a albinei. Pastura NIDAPOL este bogată în compuși bioactivi - aminoacizi, fitosteroli, vitamine, etc. A fost testată pe animale de experiență și clinic, obținandu-se rezultate semnificativ statistic pe următoarele direcții:
   - crește energia organismului ( adenozin-trifosfatul ATP);
   - se îmbunătățesc indicatorii hematohemoglobinici, în anemii hipocrome;
   - în hepatite acute virale, și hepatite cronice ( evolutive și persistente), se îmbunătățesc unii indicatori (transaminaze GOT, GPT, timol, raport albumine/globuline, etc.) și starea generală în trei luni până la un an;
   - în steatoze hepatice;
   - redresari clinice și biochimice în denutriții secundare, hipoproteinemii, astenii, debilitați fizice, solicitări informaționale, activități cu consum mare de energie;
   - ca adjuvant dietoterapeutic în terapii majore (citostatice, cobaltoterapie, roentgenoterapie, etc.). Nu s-au semnalat incompatibilități, reacții adverse, sau efecte nedorite. Echinaceea se inhiba reciproc cu pastua.
Se recomandă 30 g/zi la o persoana de 70 Kg, dupa mesele principale. Pastura NIDAPOL se prezintă sub formă de borcane cu 10% miere, și tablete masticabile cu 20 % sămânță de in."
Tiparire Buletin + Mandat Postal