HOTEL PANORAMIC

Calafat

Adresa: 22 Decembrie, nr. 11 , Calafat, Jud. Dolj, Romania

Despre HOTEL PANORAMIC

Complexul Panoramic - hotel - restaurant - bază de tratament este unitatea reprezentativă a societății comerciale SC CHR PANORAMIC SRL, cu sediul în Calafat, strada 22 Decembrie, nr. 1.
SC CHR PANORAMIC SRL prin complexul Panoramic are ca obiect de activitate serviciile de turism și cele aferente acestei activități. Hotelul are avantajul unui amplasament într-o zonă liniștită, aerisită și plină de verdeață propice relaxării și odihnei, fiind preferat de persoanele care se deplasează în interes de serviciu, grupuri de turiști aflați în tranzit și alte persoane.
Modalități de vânzare a serviciilor:
- vânzare directă pentru turiști individuali sau companii diverse ce nu au încheiat contracte de prestări servicii
- vânzare prin intermediari - contracte de prestări servicii turistice cu agenții de turism
Hotelul dispune de 47 camere cu 2 și 3 paturi, dotate cu baie proprie, TV, AC
Servicii oferite:
- cazare
- masă
În incinta complexului Panoramic funcționează baza de tratament medico-balnear, care oferă servicii de tratament în ambulatoriu sau staționar, în urma unei consulații efectuate de medicul specialist de recuperare, medicină fizică și balneologie.
Baza de tratament oferă proceduri clasice fizice și proceduri balneare utilizând factori terapeutici naturali: nămol Techirghiol, Amara, mofete, băi cu CO2, băi cu sulf toate reunite într-un singur loc.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.