HEINEKEN ROMANIA SA

Targu Mures

Adresa: , Targu Mures, Jud. Mures, Romania

Despre HEINEKEN ROMANIA SA

Fabrica HEINEKEN Romania din Ungheni, Mures

 

Fabrica HEINEKEN din Ungheni: o istorie de 20 de ani in producerea berii

Fabrica HEINEKEN din Ungheni, Mures, este una dintre cele 165 de fabrici de bere pe care grupul HEINEKEN le detine in lume.

Istoria fabricii incepe in anul 1995 cand au fost puse in miscare primele linii de productie de bere. Trei ani mai tarziu, in anul 1998, aici a fost lansata berea Neumarkt, o bere foarte apreciata de consumatori pentru gustul sau puternic si amarui.

In prezent, in fabrica functioneaza 2 linii tehnologice de imbuteliere bere la PET si 1 linie la doza, iar capacitatea totala de productie a fabricii se ridica la 1.4 milioane hl/an. De-a lungul timpului fabrica a beneficiat de lucrari de modernizare si de investitii permanente, astazi avand o capacitate de productie de 1.4 milioane hl/an. Cei aproximativ 120 de angajati ai fabricii dau viata berilor de calitate, obtinute din ingrediente naturale.

Patru ani de investitii continue in Mures, prin programul HEINEKEN PENTRU COMUNITATI

Programul HEINEKEN pentru Comunitati se deruleaza in Mures si in celelalte trei comunitati in care HEINEKEN Romania este prezenta prin fabrici. Rolul programului este de a identifica si finanta programe care contribuie la dezvoltarea comunitatii.

Anul acesta, programul a ajuns la a 4-a editie si a obtinut urmatoarele rezultate:

  • Valoarea totala investitiei: 360.000 RON investiti pana in anul 2015, inclusiv
  • Numar de proiecte: 8, inclusiv cele din 2015
  • 24.500 de beneficiari directi  atinsi cu ajutorul programelor din perioada 2012-2014
  • Numar de voluntari implicati: 477, in perioada 2012-2014

Sase ani de promovare continua a consumului responsabil de alcool, prin programul AlcoHelp

Programul Alcohelp (www.alcohelp.ro) este dezvoltat de HEINEKEN Romania alaturi de organizatia neguvernamentala ALIAT, cu scopul de a promova consumul moderat de alcool si a oferi servicii de detectie, prevenire si tratare a consumului abuziv.

Caravana Alcohelp face parte din acest program si este la a cincea editie. Initiativa, inedita in Romania, are rolul de a explica populatiei care sunt riscurile asociate consumului excesiv de alcool, de a aplica testele AUDIT de evaluare a severitatii consumului personal de alcool si de a interveni in cazuri punctuale. Pana in prezent, acest program a ajuns in peste 120 de comunitati urbane si rurale, inclusiv Mures, iar peste 70.000 romani au fost instruiti in domeniul abuzului de alcool.

 

HEINEKEN in Romania

HEINEKEN este o afacere de familie a carei poveste incepe acum peste 150 de ani, in 1864, cand un tanar de 22 de ani deschidea o berarie in Amsterdam. Numele lui era Gerard Adriaan Heineken. In timp, compania a devenit cel mai mare producator de bere din Europa si al treilea din intreaga lume.

In 150 de ani, spiritul antreprenorial a transformat acea berarie intr-o companie globala, cu operatiuni in peste 71 de tari, datorita celor 165 de fabrici de bere pe care le detine compania. Una din aceste fabrici este fabrica de la Ungheni, cu care HEINEKEN se mandreste la nivel local si national!

HEINEKEN exista in Romania din anul 1998 sub numele de Brau Union. In 2003 aceasta devine parte a Grupului HEINEKEN. Fabrica de bere HEINEKEN din Ungheni este una din cele 4 fabrici ale companiei, situate la Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Targu Mures, in care lucreaza peste 1.100 de angajati.

Portofoliul companiei este cel mai diversificat de pe piata romaneasca, acoperind toate segmentele pietei si preferintele consumatorilor, de la bere la cidru: Heineken®, Ciuc®, Ciuc 0.0%®, Ciuc Natur Radler®, Ciuc Natur Radler 0.0%®, Ciuc Natur Radler Mere Rosii®, Silva®, Silva Dark®, Golden Brau®, Golden Brau 0.0%®, Neumarkt®, Bucegi®, Affligem (import), Edelweiss® (import), Zipfer® (import), Amstel® (import), Birra Moretti® (import), Krusovice® (import), cidrul Strongbow® (import), Sol® (import), Desperados® (import), Gösser®, Schlossgold®(import), Gambrinus®, Harghita® si Hategana®.

Agenda de sustenabilitate Brewing a Better World

Brewing a Better World este angajamentul companiei HEINEKEN de a avea o contributie pozitiva asupra mediului, societatii si comunitatilor in care isi desfasoara activitatea, in jurul a sase arii cheie: protejarea resurselor de apa, reducerea emisiilor de CO2, achizitionarea de materie prima de la furnizori locali,  consumul responsabil, siguranta si sanatate,  implicarea in comunitate.

 

Pentru mai multe informatii vizitati website-ul nostru: www.heinekenromania.ro    

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.