FOMCO PRODIMPEX SRL

Cristesti

Adresa: Principală, nr. 801 E (Cod postal:547530), Cristesti, Jud. Mures, Romania

Despre FOMCO PRODIMPEX SRL

                             

 

SC FOMCO PRODIMPEX SRL este o societate privată, care oferă soluții în domeniul tahografelor digitale, tahografelor modulare, tahografelor analogice, limitatoarelor de viteză, sistemelor de măsurare a combustibilului și a managementului flotelor de vehicule de transport marfă sau călători. 
Produse și servicii 
Serviciile noastre în special ceea ce ține de domeniul tahografelor digitale (tehograf cu card), tahografelor analogice (tahograf cu diagrama) și tahografelor modulare (tahograf cu diagrama), au o acoperire națională prin partenerii noștri din majoritatea județelor țării.
SC FOMCO PRODIMPEX SRL a fost înființată în septembrie 2002. La baza înființării societății a stat adaptarea legislației din România la normele Europene în vigoare, privind siguranța traficului de marfă și persoane. Cu alte cuvinte am fost pioneri în domeniul tahografelor atât digitale cât și cele cu diagrame, fapt pentru care am reușit să devenim reprezentanți pentru anumite mărci.
Societatea noastră este reprezentantul oficial al Stoneridge Electronics, ACTIA, indelB, ROMATIC.
Din aprilie 2003 reprezentăm și limitatoarele de viteză STURDY, fabricate la Sturdy Corporation SUA. Activitatea de montare acestor două mărci, VEEDER ROOT și STURDY, a fost prima autorizată oficial de către Registrul Auto Român, în decembrie 2003. La sfârșitul anului 2004, societatea noastră a fost autorizată și pentru repararea tahografelor.
Pe lângă aceste produse și servicii, mai oferim spre vânzare piese de schimb și accesorii pentru tahografe, sisteme de măsurare a combustibilului pentru vehicole de transport marfă și călători, sisteme de citire și evaluare a diagramelor.
Tahografele digitale precum și tahografele analogice și tahografele modulare reprezintă o parte semnificativă din preocuprea noastră. Datorită experienței acumulate în domeniu, ne-am format și deținem cei mai buni specialiști în tot ceea ce ține de tahografe.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.