ESRI ROMANIA SRL

Bucuresti

Adresa: Roma, nr. 8 ap. 1 (Cod postal:011774), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre ESRI ROMANIA SRL

ArcCadastru

Introducerea si administrarea datelor cadastrale, intocmirea documentatiei cadastrale

ESRI Romania face parte din grupul ESRI® Inc si este liderul de piata in domeniul tehnologiilor GIS.

Cu peste 3.000 de licente instalate si utilizate de mai mult de 300 de organizatii, produsele ESRI ArcGIS® sunt utilizate in mai toate domeniile de activitate: protectia mediului, gospodarirea apelor, aparare, cadastru, institutii de invatamant, silvicultura, utilitati, administratie publica locala si centrala, sanatate, universitati.

Ca lider in oferta de solutii GIS, ESRI Romania pune la dispozitia clientului o gama larga de servicii, cum ar fi instruire cu instructor certificat, consultanta, project management, dezvoltare de software si suport tehnic pentru intreaga gama de produse oferite.

Extensia ArcCadastru se adreseaza tuturor administratiilor publice locale, institutiilor si firmelor care au ca obiect de activitate mentinerea evidentei cadastrale din punct de vedere tehnic, economic si juridic a tuturor bunurilor imobile si care doresc sa lucreze intr-un mediu GIS profesional.

Interfata de lucru in limba romana ofera extensiei ArcCadastru pentru ArcGIS instrumentele necesare pentru administrarea datelor cadastrale pentru parcele, subparcele, cladiri, strazi, spatii verzi si realizarea de rapoarte legate se situatia juridica a bunului imobil.

Extensia ArcCadastru contine instrumente pentru crearea/modificarea geometriei bunurilor imobile (parcele, subparcele, cladiri, strazi, spatii verzi); administrarea situatiei juridice a bunului imobil; generarea diferitelor rapoarte iclusiv fisa bunului imobil; adaugarea de documente scanate si fotografii ca atribute ale bunului imobil; urmarirea istoricului modificarilor datelor cadastrale si denumirilor

 

Contact:

SC ESRI Romania SRL

E-mail: esri@esriro.ro

Web: www.esriro.ro

Tel: 021.231.13.81 / 021.233.90.86

Fax: 021.031.12.77 / 021.233.90.88

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.