DORIN PROD IMPEX SRL

Alba Iulia

Adresa: Mărăști, nr. 26A , Alba Iulia, Jud. Alba, Romania

Despre DORIN PROD IMPEX SRL

             Dorin Prod Impex isi propune sa va ofere o larga paleta de produse si servicii in domeniul amenajarilor exterioare, sistemelor de irigatii, fantani arteziene, ceata artificiala si grilaje ecologice inierbate. Am incercat sa aducem pe piata Albaiuliana si ulterior nationala cele mai performate sisteme din domeniu toate acestea sporind confortul clientilor nostri totodata la un pret supercompetitiv pe piata. De asemenea oferim solutii complete de irigatii in domeniul agriculturii, atat pentru sere sau cat si pentru culturi de camp.

Irigatii

Sistemele automate pentru irigat pot fi montate atât în spații private (curți, grãdini) cît și în spații publice (terenuri sportive,parcuri ,etc). Obiectivul unui sistem automat de irigat este acela de a asigura cantitatea de apa optimã necesarã plantelor pentru a se dezvolta

Ceata artificiala

Pentru confortul dumneavoastra  va recomandam sistemele noastre de racorire - ceata artificiala ideale pentru cele mai toride zile ale anului.Sistemul de racorire exterioara este compus dintr-0 pompa de presiune (70 bar)si o retea de diuze, care prin pulverizarea foarte fina (0,15 microni )reduc temperatura ambientala cu pana la 10 grade. Aplicatiile sistemelor de racorire exterioara sunt multiple ,ceata artificiala inlocuieste cu succes sistemele de aer conditionat clasice ,acolo unde aerul conditionat nu se poate monta.

Folie iaz

Firma noastra executa iazuri,lacuri si acumulari de apa de toate marimile ,hidroizolații,cursuri de apa precum orice si lucrare ce implica utilizarea membranelor hidroizolante EPDM,HDPE,LDPE,PVC

De asemenea vindem la pret de importator toata gama de membrana si folie pentru iazuri din cauciuc,PVC,PELD,PEHD,marcile Firestone,Giscoza,Ludwig,etc.

Furnizam si geotextilele necesare pentru protectia membranelor ,cu densitati specifice pentru fiecare lucrare in parte.

De asemenea mai comercializam :

Pentru mai multe informatii legate de produsele noastre nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai sus sau pe e-mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

                                                                                                    Cu stima

                                                                                            Sc Dorin Prod Impex Srl

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.