CONDOR-EX SRL

Oravita

Adresa: Cloşca, nr. 33C (Cod postal:325600), Oravita, Jud. Caras-Severin, Romania

Despre CONDOR-EX SRL

Nou!! Inchiriere masina (cu sau fara sofer)

Transport aeroport Timisoara

 

Societatea CONDOR-EX a luat naștere din speranța și visul a doi tineri pasionați care și-au dorit să iasă din tiparele vremii, să se desprindă din limitele impuse de anii dinainte de Revoluție. Având ca obiect inițial de activitate comerțul, odată cu trecerea anilor activitatea s-a diversificat, pe lângă comerț apărând și activități de prestări servicii și producție. Unele activități au avut o viață mai scurtă, altele mai lungă, societatea adaptându-se la condițiile economice naționale și specifice zonei, evoluând de la an la an.

În anul 2000 apare ”visul” de a construi în Oravița un Complex format dintr-un hotel de lux, restaurant, bar, terasă, magazine, spălătorie auto, etc. toate în aceeași curte, venind astfel în întâmpinarea clienților.

Incet, cu răbdare, perseverență, dar mai ales cu multă muncă, visul se împlineşte în data de 15 martie 2015 când se inaugurează în mod festiv Hotel Condor*** venind astfel în întâmpinarea clienților care își doresc calitate, bun gust, rafinament și ospitalitate - toate în acelaşi loc- alături de Restaurant Condor *** inaugurat în 2012.

Am încercat ca prin facilitățile oferite sa depășim condițiile celor 3 stele, astfel că toți cei care ne trec pragul să se simtă ca acasă.

Hotelul beneficiază de 23 camere mochetate din care 15 camere cu pat dublu, 3 camere cu pat matrimonial și 5 apartamente. Apartamentele au fiecare alt specific: cu maci, american, grecesc, vintage și arăbesc. Toate camerele beneficiază de baie proprie(dotată cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par, ventilatie), aer conditonat, telefon interior, seif, TV cu led, internet wiereless.

Restaurantul cu 150 locuri beneficiază de ventilație, aer condiționat, o bucătarie dotată dupa ultimele standarde în materie și un personal calificat care oferă servicii de cea mai bună calitate. În cadrul acestuia se pot organiza întâlniri de afaceri, mese festive, nunți, etc.

Terasa asigură momente de relaxare pe peroada verii, având 48 locuri.

Complexul beneficiază de parcare proprie generoasă păzită 24 ore/zi .

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.