BRETT MOTORS SRL

Bragadiru

Adresa: Şos. Alexandriei, nr. 108 (Cod postal:041461), Bragadiru, Jud. Ilfov, Romania

Despre BRETT MOTORS SRL

 

 

 

 

Specialitatea noastră sunt utilajele compacte multifuncţionale. . Este vorba despre maşini puternice, extrem de versatile, uşor de manevrat şi de întreţinut, care se descurcă de minune în spaţii înguste.

Cele mai importante produse din parcul nostru de utilaje sunt: încărcătoarele multifuncţionale, încărcătoarele cu braţ telescopabil şi excavatoarele compacte.

 

FILOSOFIA NOASTRĂ


1. Ne concentrăm pe client. Din momentul în care compania a luat naştere, scopul nostru a fost să vă oferim cea mai bună experienţă posibilă în rezolvarea oricărei probleme, indiferent cât de gravă ar fi fost aceasta. Ne asigurăm că tot ceea ce facem este benefic pentru dumneavoastră şi pentru afacerea pe care o conduceţi. De aceea nu alegem niciodată soluţiile cele mai la-ndemână, ci căutăm soluţiile cele mai eficiente pentru clientul nostru.

2. Facem un singur lucru, dar îl facem extrem de bine. Brett se pricepe la utilaje multifuncţionale. Ştim exact la ce ne pricepem cel mai bine şi cum ne putem îmbunătăţi activitatea. Vom concura tot timpul numai cu cei mai buni din acest domeniu şi, chiar dacă ne va lua 100 de ani să devenim cei mai buni în multifuncţionale, suntem siguri că vom reuşi.

3. Nu ne mulţumesc rezultatele de moment, chiar dacă sunt excelente. Pentru noi rezultatele extraordinare nu sunt suficiente. Ne stabilim obiective care ştim că nu pot fi atinse într-un orizont scurt de timp, pentru că nemulţumirea în faţa realităţilor din prezent constituie forţa noastră pentru viitor.

 

Mărci distribuite:

 

             

logo                logo Socomec

 

              Logo Champion

 

 

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.