BRAND DISTRIBUTION GROUP SRL

Brasov

Adresa: Ciceu, nr. 1A (Cod postal:500251), Brasov, Jud. Brasov, Romania

Despre BRAND DISTRIBUTION GROUP SRL

Brand Distribution Group - Cu o experiență de peste 23 ani, suntem unul dintre cele mai dinamice și importante grupuri de firme din domeniul distribuției, producției și comerțului cu produse pentru birou din România.

Suntem prezenți pe SEAP și SICAP cu prețuri competitive. Astfel, vă oferim posibilitatea de a face toate achizițiile necesare dintr-un singur loc. Colaborând cu noi faceți economii substanțiale, câștigați timp pentru activitățile principale și creșteți productivitatea.

Dacă aveți peste 50 angajați, puteți opta pentru încheierea unui contract de colaborare pe Unitate Protejată autorizată pentru producție și comerț.

 

Firmele noastre:

 

  1. Brand Office – Atelier complex de personalizări. Furnizăm un serviciu complet de materiale promoționale personalizate. Putem importa peste 10.000 produse promoționale din Germania, Franța, Polonia, Ungaria, Spania, Cehia, Portugalia, pe care le personalizăm și le livrăm direct, conform cerințelor dumneavoastră. Garantăm 100% rezultatul final.
  2. Brand Product UP – Unitate Protejată prin care integrăm persoane cu dizabilități pe piața muncii. Avem tipografie și legătorie dotate cu echipamente moderne și putem executa de la cărți de vizită, până la cataloage și mostrare complete. Garantăm 100% calitatea produselor.
  3. Brand Distribution – Firmă specializată de peste 20 ani în distribuția de birotică, papetărie, produse de curățenie, promoționale, produse IT și echipamente de protecția muncii.
  4. Tissue Expert – Producție de articole igienico-sanitare din  hârtie: servețele la cutie, prosoape din hârtie și hârtie igienică.

 

Vă putem utila complet un birou gol, oferindu-vă de la mobilier de birou până la laptopuri si echipamente IT, de la pixuri până la materiale promoționale, de la produse de curățenie până la articole tipografice, toate fiind atent selecționate și ofertate de o echipă de oameni deosebiți, educați în spiritul satisfacerii nevoilor clienților.    

 

Istoric:

 

1996 – Am deschis prima tipografie Brand Office

2000 – Am înființat Brand Distribution Group

2008 – Am devenit Unitate Protejată Autorizată (UPA)

2010 – Am achiziționat cea mai mare tipografie din Brașov

2010 – 2023 – Am deschis puncte de lucru în București, Târgu Mureș, Sibiu și Iași

 

Suntem aici să vă oferim achiziții simplificate, dintr-un singur loc - cumpărături confortabile, livrate direct la sediul dumneavostră, cu riscuri inexistente, datorita garantiilor pe care vi le dam.

 

Contactați-ne și agenții noștri vă vor oferi cea mai convenabilă ofertă!

Produse / Preturi / Servicii

Saboti OXYCLOG 0B Safety Jogger

Data adaugarii: 2024-04-24

Descriere: Sabotii din cauciuc care va satisfac toate nevoile. Produsul poate fi achizitionat prin Unitate Protejata.

Pret: 189,21 RON cu TVA

Manusi de protectie Protector 4X44C Safety Jogger

Data adaugarii: 2024-04-24

Descriere: Manusi HPPE (polietilena de inalta performanta) rezistente la taieturi, cu strat dublu de nitril. Produsul poate fi achizitionat prin Unitate Protejata.

Pret: 41,64 RON cu TVA

Sosete tehnice Safety Jogger

Data adaugarii: 2024-04-24

Descriere: Sosete de lucru de cea mai buna calitate, care sa se potriveasca cu incaltamintea dumneavoastra tehnica. Produsul poate fi achizitionat prin Unitate Protejata.

Pret: 11,89 RON cu TVA

Casca de protectie cu prindere sub barbie Kanha L Chinstrap Safety Jogger.

Data adaugarii: 2024-04-24

Descriere: Casca usoara de protectie cu curea pentru barbie care ofera siguranta si confort la purtare pe tot parcursul zilei. Produsul poate fi achizitionat prin Unitate Protejata.

Pret: 23,79 RON cu TVA

Manusi de protectie Shield 4X43C Safety Jogger

Data adaugarii: 2024-04-24

Descriere: Manusi de siguranta HPPE (polietilena de inalta performanta) rezistente la taieturi, cu invelis de poliuretan. Produsul poate fi achizitionat prin Unitate Protejata.

Pret: 19,03 RON cu TVA

Bocanci de protectie eleganti DESERT S1P Safety Jogger

Data adaugarii: 2024-04-24

Descriere: Bocanci de protectie eleganti, cu partea superioara din panza. Produsul poate fi achizitionat prin Unitate Protejata.

Pret: 224,91 RON cu TVA

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.