BIDNET MANAGEMENT SRL

Voluntari

Adresa: Şos. Pipera-Tunari, nr. 122 D Corp B , Voluntari, Jud. Ilfov, Romania

Despre BIDNET MANAGEMENT SRL


 

In societatea de astazi bazata pe producerea si consumul de informatie, Internetul a incetat sa reprezinte doar navigare si e-mail, accesul la internet a devenit o necesitate pentru afaceri, educatie, cultura, administratie, contribuind la o dezvoltare social – economica durabila, la reducerea gradului de saracie, la imbunatatirea calitatii vietii umane in general.

In acest context, in viziunea unei societati permanent conectate, orice dispozitiv cu facilitati de conectare la internet, poate fi conectat avand in vedere convergenta a trei concepte tehnologice: mobilitate, broadband si cloud.

Cea mai mare provocare a furnizorilor de servicii de telecomunicatii este oferirea de servicii integrate, bazate pe aplicatii de banda larga (broadband), dar pentru care intimpina un mare obstacol, si anume bucla locala last mile, de fapt conectarea fizica a utilizatorului final la reteua furnizorului respectiv.

Odata cu aparitia primelor retele de telefonie mobila, s-a lansat pe langa conceptul de conectivitate si conceptul de mobilitate – Anytime & Anywhere. Sinergia acestor concepte cat si audienta si asteptarile utilizatorilor, au creat premizele unei dezvoltari fara precedent a tehnologiilor si serviciilor oferite de operatorii de telefonie mobila.

Daca la inceput ofertele de voce si SMS erau apreciate si acceptate de consumatorii care aveau nevoie de mobilitate, astazi este o cerinta si o nevoie tot mai mare de acces la servicii integrate de voce si date, convergenta fix si mobil si drept consecinta un acces rapid la retele furnizorilor de astfel de servicii.

Toate acestea au devenit posibile odata cu lansarea noilor tehnologii de telefonie mobila din generatia 3a – 3G si generatia 4a – 4G. Astfel, serviciile 3G pot asigura viteze de transfer de pana la 21,6 Mbps chiar si 43,2 Mbps, pe cand serviciile 4G pot oferi viteze de download de 100 Mbps si upload de 50 Mbps

Domeniu de activitate

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.