BENINO SRL

Oltenita

Adresa: Șoseaua Portului, nr. 32A , Oltenita, Jud. Calarasi, Romania

Despre BENINO SRL

 

BENINO (www.benino.ro) oferă partenerilor săi cele mai potrivite soluții de ambalare pentru nevoile lor specifice.

 

 NOI. La origine o afacere de familie, BENINO a crescut in ultimii 12 ani, devenind o fabrică de ambalaje profesionistă. Lucrăm cu utilaje moderne achiziționate prin investiții proprii, dublate de suport financiar european. Dispunem de un spațiu generos de 1400 mp, care este amenajat pentru a respecta toate standardele și normele în vigoare. Munca noastră în domeniul producerii de ambalajelor a fost recunoscută de-a lungul anilor cu mai multe distincții la nivel regional.

 

PROMISIUNE. De la crearea companiei noastre, promisiunea noastră constă în consolidarea unor relații de afaceri bazate pe seriozitate și profesionalism în schimburile cu partenerii noștri și în calitatea excelentă a produselor noastre.

 

PRODUSE. Producem o gamă largă de ambalaje din carton și mase plastice. Oferim o paletă foarte diversă de posibilități de personalizare la nivel de imprimare, dimensiuni și forme. Suntem deschiși și creativi și putem dezvolta împreună ambalajele care răspund nevoilor dumneavoastră.

 

·   Ambaje din carton : cutii din carton ondulat, cutii din carton duplex și orice alte produse derivate din carton necesare ambalării. Formă, dimensiuni și personalizare în funcție de cerințele clientului, robustețe și calitate excelentă a manufacturii și a cartonului.

 

·    Ambaje din mase plastice : pungi drepte, tip vestă, tip banană, saci șfolie din polietilenă de înaltă și joasă densitate. Dimensiuni și personalizare în funcție de cerințele clientului, polietilenă virgină sau reciclată în regim propriu, după o rețetă testată.

 

·  Ambalaje alimentare din carton si mase plastice: farfurii și tăvițe de unică folosință, cutii de tort, cutii de pizza, pungi alimentare. Standarde excelente de igienă și calitate, dimensiuni și personalizare în funcție de cerințele clientului.

 

· Cutii de arhivare din carton ondulat și mucava tipărită în masă. Coperți de arhivare din mucava slovenă și nemțească, necașerate și cașerate cu clei și hârtie kraft 90g, pânză cotor densă cu rezistență foarte mare. Dimensiuni și personalizare în funcție de cerințele clientului.

 

·  Tipizateplicuri tipărite hârtie albă și kraft 90g C6/C5/C4/B4, etichete, foi cu antet.

 

·  Dosare cu șină, simple, încopciate și plic, mape.

 

RECICLARE. BENINO este agent autorizat pentru recuperarea deșeurilor reciclabile sortate.

 

Nu ezitați să ne contactați și vom încerca să vă oferim soluția optimă.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.