BAL-TERM SRL

Barlad

Adresa: Vasile Lupu, nr. 12 bl. 4 sc. D ap. 111 , Barlad, Jud. Vaslui, Romania

  • 0729-908056

Despre BAL-TERM SRL

PRESTATOR SERVICII

 1. Atestat si autorizat ISCIR pt Sisteme climatizare, termice, in operatii de punere in functiune, reparatii, revizii si autorizari la: centrale termice murale si de pardoseala, cazane cu puteri pana in 400kw alimentate pe gaze naturale, gaze lichefiate, combustibili lichizi si solizi- lemne, peleti; instalatii solare sau pompe de caldura. Contracte de reprezentare zonala cu atestate de producatori pentru marcile: Bosch/ Junkers/ Buderus; Vaillant/ Saunier Duval/ Proterm; Ferolli/ Lamborghini; Baxi/ Westen; Atmos; Motan; Romstal; Viessmann, Imergaz,Termofarc Brasov. Colaborator al SC Calor Bucuresti, SC AMBER Bucuresti, SC Ferolli Romania cu o bogata si indelungata experienta pe aceste echipamente.

2. Atestat pt lucrari de frigotehnie in  montare, intretinere- revizii tehnice si reparatii la echipamente de climatizare: racire cu aparate aer conditionat tip mono si multisplit, cilere, rooftopuri.

3. Autorizat de IGSU  - Centrul national pentru Securitate la incendiu si protectie civila pentru instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

4. Licenta de functionare emisa de IGPR departamentul DOP pentru instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei, control acces, TVCI.

5. Inginer automatizari si utilizarea energiei electrice, cu o bogata si indelungata experienta profesionala in conceperea, adaptarea, implementarea, intretinerea echipamentelor si sistemelor automatizate

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.