ART SPORT TOTAL SRL

Bucuresti

Adresa: Calea Vitan, nr. 242, Sector 3 (Cod postal:0770210), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre ART SPORT TOTAL SRL

La ART SPORT TOTAL găsiti cea mai diversificată gamă de accesorii și echipamente pentru toate sporturile. Totodată, realizăm
Acoperire terenuri de sport 
Cu o bogată experiență în domeniu și o multime de proiecte duse cu brio la bun sfarșit, ArtSport Total reprezintă alegerea potrivită atunci când se dorește acoperirea unor terenuri de sport, astfel încât mișcarea să fie promovată chiar și atunci când condițiile meteorologice nu sunt cele mai favorabile. 
Covoare din cauciuc 
De exemplu, un covor din cauciuc este ideal atât pentru terenurile de tenis, cât și pentru cele din fotbal, suprafața fiind grozavă din toate punctele de vedere, în timp ce prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, începând de la 126 de lei pe metru pătrat. Acestea au avantajul că nu trebuie întreținute și promit o lungă durată de viață, suportând chiar și cele mai mari greutăți. 
Gazon sintetic  
Acest tip de gazon este ideal pentru a pregăti un teren de fotbal și nu numai, iar ArtSportTotal propune mai multe tipuri de gazon, pentru a îndeplini nevoile tuturor clienților. Mai mult, gazonul sintetic este potrivit și pentru amenajarea spațiilor de joacă, fiind foarte sigure întrucât suprafața lor este moale datorită granulelor de cauciuc disponibile. 
Pardoseli sportive 
Orice sport trebuie desfășurat în cele mai bune conditii, motiv pentru care pardoseala joacă un rol esențial, astfel că clienții au ocazia de a alege între covoare din cauciuc, din PVC sau parchet, în funcție de preferințe și nevoi, fiecare dintre aceste variante având diferite avantaje. 
Plăci din cauciuc 
Si acestea sunt potrivite pentru amenajarea unor spații de joacă pentru că cei mici să se joace în siguranță, fiind foarte moi. De asemenea, sunt oferite chiar și niște plăci desenate pentru a juca șotron în cele mai bune condiții. Cauciucul este foarte rezistent, aderent, rezistent, suportă și greutăți mari, se montează cu ușurință și promite o lungă durată de viață, fără să se deterioreze.

Produse / Preturi / Servicii

Sac nisip fitness inSPORTline 15 kg

Data adaugarii: 2015-03-20

Descriere: Sac nisip pentru diverse exerciti.

Pret: 220

Bara haltere dreapta

Data adaugarii: 2015-03-18

Descriere: Realizata din otel.

Pret: 107

Extensor elastic

Data adaugarii: 2015-03-19

Descriere: Extensor elastic pentru glezna, prevazut cu glezniera.

Pret: 40

Power Ball neon

Data adaugarii: 2015-03-20

Descriere: PowerBall creata pentru antrenamentul muschilor mainii, bratului si antebratului, este extrem de utila pentru relaxare dupa uzul indelungat al computerului la serviciu.

Pret: 112

Centura de tractiune elastica 160 cm

Data adaugarii: 2018-02-13

Descriere: Centura de tractiune elastica comercializata de ART SPORT TOTAL, este compusa din carabine rezistente, cu bretele reglabile, fiind recomandata pentru exercitiile de consolidare a muschilor abdominali si a membrelor inferioare.

Pret: 179

Pedometru multifunctional 3D

Data adaugarii: 2018-02-15

Descriere: Pedometru multifunctional 3D, cu senzor de miscare ajustabil, pentru jogging, mers pe jos sau drumetii.

Pret: 99

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.