AREXMAN CONSTRUCT SRL

Bucuresti

Adresa: B-dul Mărășești, nr. 8 Sector 4 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre AREXMAN CONSTRUCT SRL

iSentinel® este un sistem inteligent de protecţie antiseismică care detectează iminenţa sosirii undei de şoc distructive și ia în mod automat toate măsurile necesare pentru protecția și siguranța familiei și bunurilor tale.

 

Creat să-ți dea șansa de a te pune în siguranță în caz de cutremur.,

 

CUM?

Detectează seismele cu epicentrul oriunde în România (Marea Neagră, Banat, Vrancea) şi în împrejurimi (Ucraina, Bulgaria, Turcia).

 

Reacţionează instantaneu la detecţia undei de atenţionare(P) a unui seism major cu câteva secunde pănă la câteva zeci de secunde, în funcție de distanța dintre epicentru și utilizator.

 

Te alertează în avans și oprește în mod automat utilitățile potențial periculoase (gaze, apă, energie electrică, oxigen, benzi transportoare, utilaje de producție, etc), fiind capabil totodată să și pornească automat alte sisteme de protecție (avertizare sonoră, grupuri electrogene, aducerea ascensorului la parter, etc).

 

Monitorizează interiorul clădirii sau zona protejată si anunţă pierderile accidentale de gaz, prezenţa fumului, a apei chiar şi în absenţa unui cutremur. Mai mult, funcţionează şi în timpul întreruperilor accidentale de curent, până la 15 zile.

 

Avertizare

Prin faptul că vei fi conștient de ceea ce va urma și astfel vei avea timp să faci acele lucruri care te vor pune la adăpost pe tine și pe cei dragi ție.

 

Siguranță

 

Pentru că iSentinel® se preocupă și de starea bunurilor tale prin oprirea automată a utilităților(gaze, apă, electricitate), astfel fiind evitate eventuale pagube produse prin explozii și inundații.

 

Protecție

Prin faptul că poate bloca eliberarea unor substanțe periculoase, pornește grupuri electrogene, aduce/blochează ascensoarele la sol, poate trimite mesaje de avertizare, oprește benzi transportoare, linii de producție.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.