AQUAPLANT SRL

Oradea

Adresa: Calea Borşului, nr. 16 A , Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre AQUAPLANT SRL

Master Garden a fost deschis in 2009 ca o necesitate fireasca de dezvoltare a activitatii noastre de amenajare peisagistica, deja consacrata la acea vreme. Ne-am consolidat pozitia pe acest segment de piata printr-o oferta variata de plante ornamentale de o calitate incontestabila, la un pret corect si nu in ultimul rand prin disponibilitatea noastra de a va sfatui cand aveti nevoie si a va impartasi din experienta acumulata in anii de activitate.

Despre Plante

Materialul dendrologic comercializat de catre societatea noastra este in mare parte importat de la producatori prestigiosi din Ungaria, Italia si Olanda, dar si de producatori autohtoni. Va oferim plante vesnic verzi (conifere), arbusti ornamentali, arbori, trandafiri, un bogat sortiment de plante urcatoare, plante perene, flori pentru parcuri, gradini, terase si balcoane. La cererea clientului putem furniza orice sortiment, in cantitatile si / sau marimea solicitata de client. Materialul dendrologic din import este aclimatizat la conditiile din tara noastra. O mare parte a plantelor sunt la container, chiar si cele de talie mare, ceea ce ofera avantajul de a putea fi plantate pe tot parcursul anului.

De Ce Sa Ne Alegi

Ne inspiram de la natura si iti aducem in casa si gradina ta perfectiunea si puritatea ei. In slujba gradinii dumneavoastra!

Calitate Incontestabila

Experienta si Pasiune

Pretul Corect

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.