ANGUS HOUSE FARM SRL

Iclod

Adresa: Sat Iclozel, nr. 35 , Iclod, Jud. Cluj, Romania

Despre ANGUS HOUSE FARM SRL

          Angus House Farm este o ferma specializata in furnizarea te vite rasa Angus din Romania. Ferma noastra reproduce si creste vite Angus de înaltă calitate folosind mijloace naturale si nutrienti naturali menținând în același timp cel mai înalt nivel de sănătate pentru animalele noastre și a mediului în care trăim. Am investit in femele cu fundatii genetice de inalta calitate  si dorim sa producem masculi cu rata mare de crestere si puternici; totodata si femele cu logetivitate si fertilitate extraordinara.

        Bovinele crescute in cadrul fermei noastre au la baza calitate elvetiana coroborata cu pășunile ecologice românești din zona Clujului. Noi crestem vite de calitate din bovine Angus pe pășunile naturale din Cluj.
         Ferma Angus House Farm achiziționeaza bovine de calitate inalta genetica de tip Aberdeen Angus cu valori genetice ridicate ceea ce confera performante absolute!

         Desi suntem o companie tanara, inca de la inceput ne-am propus ca tot ceea ce intreprindem sa fie executat cu devotament, profesionalism si seriozitate.

Nu ezitati sa ne contactati prin telefon sau trimitandu-ne un mesaj iar noi va vom raspunde cu promptitudine.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.